Wie zijn we?


In juni 2002 zag DDMC het levenslicht. Een nieuw bedrijf moet in principe de tijd krijgen om aan haar reputatie te werken, maar in het geval van DDMC was haar naam al gevestigd voordat ze voor het eerst de deuren opende.

Dit heeft alles te maken met de ruime ervaring van de oprichters in de grafische wereld. In de jaren na de start is hard gewerkt om de goede naam te behouden. Dat dit meer dan goed is gelukt, blijkt uit de uitstekend gevulde orderportefeuille. Inmiddels weten velen uit Raalte en omgeving de digitale drukkerij te vinden.

De naamsbekendheid blijft echter niet beperkt tot Salland, want het klantenbestand vermeldt namen uit het gehele land. In de praktijk blijkt dat men soms de moeite neemt om honderden kilometers te rijden om van het vakmanschap van DDMC gebruik te maken. Vakmanschap, dat wordt geboden door acht personeelsleden, die ieder thuis zijn op een specifiek deelgebied.

Er is sprake van een klein team en daardoor zijn de communicatielijnen bijzonder kort. Het team is echter groot genoeg om bijzondere en omvangrijke klussen te kunnen verwerken.